Sublimare : Prezentare Generala


Ce este sublimarea?

Sublimarea este prcesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa.
Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb.Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare.Sublimarea nu se poate face direct pe materiale din bumbac sau pe tricouri inchise la culoare

Cum functioneaza?

Se printeaza poza dorita (cu cerneala de sublimare) pe o coala speciala de hartie.

Aceasta coala se pozitioneaza pe produsul ce se doreste a fi personalizat (tricou, mouse-pad, puzzle, etc) si se introduce in presa termica pentru tricouri.

La peste 200 grade are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apa se transforma in gaz, iar pigmentii de culoare se transfera de pe foaia de sublimare pe produsul  respective.

De ce am nevoie?

1.Un calculator cu un program de editat poze (Corel sau Photoshop)
2. Imprimanta + CIS (system de alimentare continua cu cerneala)
3. O presa termica
4. Produse Blank

Cat ma costa afacerea?

1. Imprimanta de sublimare
2. CIS
3. Set cerneala sublimare
4. Presa termica plana
5. Presa termica cani
6. Stocuri sublimare pentru inceput

-------------------------------------
3500 RON + TVA

Firma noastra ofera solutia completa pentru sublimare. Suntem importatori directi de prese termice plane, prese pentru cani de sublimare, prese combo, cerneala si hartie de sublimare si blankuri pentru personalizare: cani de sublimare diverse culori , perne decor, globuri foto, puzzle, mouse-pad, cravate, tricouri, magneti, mecanisme de ceasuri, hartie foto magnetica. Va stam la dispozitie cu tot ce aveti nevoie pentru a dezvolta o afacere de succes in domeniul produselor personalizate cu o investitie minima. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!