Ce trebuie stiut despre sublimare si transfer termic

In pret sunt incluse: imprimanta A4 pregatita pentru sublimare si presa combo 4 in 1
Pretul nu include tva.

Pentru a incepe afacerea ai nevoie de o imprimanta ink jet la care poate fi montat un sistem CISS.(sistem de alimentare continua cu cerneala) si o presa termica.

Ce trebuie sa stiu la alegerea imprimantei?

Deoarece cerneala de sublimare cu care se printeaza hartia este de sublimare aceasta imprimanta trebuie sa fie una cu cap de scriere piezo electric.Majoritatea imprimantelor ink jet au cap de scriere termic ceea ce face ca microgranulele de culoare existente in cerneala sa-si piarda din intensitate atunci cind sunt transferate pe suport. Pe scurt: temperatura din capul de scriere a unei imprimate termice deterioreaza cerneala de sublimare.

Imprimantele cele mai uzuale care au capul de scriere piezo electric sunt imprimantele Epson.Pe acestea le recomandam.

Ce trebuie sa stiu la alegerea unei prese termice?

Temperatura,presiunea si timpul sunt cei trei parametri care determina calitatea imprimarii in faza transferului termic.Deci o presa de transfer potrivita trebuie sa aiba un reglaj bun pentru toti acesti parametri.
Sa aleg o presa termica tip combo (5 in 1) sau prese termice individuale? Din experienta noastra cele mai vandute produse personalizate sunt tricourile,pernele(toate produsele plane),canile, farfuriile .Pentru acestea este suficient daca achizitionati o presa termica 5 in 1 combo. Costul presei termice in cazul in care se achizitioneaza kitul complet este egal cu costul unei prese de cani si a unei prese plane de tricouri. Recomandam aceasta varianta (presa combo) pt inceput deoarece puteti personaliza mai multe produse .
La presa combo trebuie schimbate modulele pentru fiecare obiect de imprimat .Exista 4 module:pentru suprafete plane,cani,farfurii si sepci. Nu ezitati sa ne contactati…Nu va costa nimic..
Firma noastra ofera solutia completa pentru sublimare. Suntem importatori directi de prese termice plane, prese pentru cani de sublimare, prese combo, cerneala si hartie de sublimare si blankuri pentru personalizare: cani de sublimare diverse culori , perne decor, globuri foto, puzzle, mouse-pad, cravate, tricouri, magneti, mecanisme de ceasuri, hartie foto magnetica. Va stam la dispozitie cu tot ce aveti nevoie pentru a dezvolta o afacere de succes in domeniul produselor personalizate cu o investitie minima. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!